Despre noi

În zilele noastre putem vorbi despre renașterea broderiei, decorațiunii vestimentației cu broderie. Modelele brodate arată bine la aproape toate piesele de îmbrăcăminte. Aceste modele variază de la modele reprezentative din Kalocsa prin cele matyó până la modelele tradiționale din zona Rimetea, sau chiar și cele din zona Odorhei. Însă în zilele noastre îmbrăcămintea noastră este decorată de combinația diferitelor modele abstracte, moderne, logouri de firmă, steme de echipe și formații de muzică.

Pe lângă decorarea vestimentației pot fi decorate drapele, steaguri, fețe de masă, perdele sau draperii.

Activitatea principală a societății noastre este efectuarea broderiilor cu ajutorul mașinii de brodat. Efectuarea broderiilor, aplicarea modelelor, logourilor sau graficilor unice brodate pe tricouri sau pe haine de lucru constituie o oportunitate excelentă de publicitate, și cu toate acestea astfel purtătorii sunt unificați și personalizați, reflectă aspectul și imaginea societății sau echipei. Să nu mai vorbim despre faptul că este un cadou excelent personalizat: calitate permanentă până în 15 culori deodată.

De ce trebuie aleasă broderia?

  • deoarece nu se învechește, nu se uzează, nu se estompează, însă oferă o gamă largă de modele brodate, este estetic, elegant și chic;
  • deoarece pot fi aplicate pe tricouri, șepci, haine de lucru, jachete, prosoape, aproape pe toate tipurile de textile;
  • pot fi brodate embleme, logouri, figuri, texte.

Pe ce fel de materiale se poate broda?

  • pe tricouri, prosoape, șepci;
  • pe toate tipurile de textile de grosime adecvată.
Despre noiMașină de brodatPortofoliuOfertă de prețContactHarta site
Site realizat şi hosting deColorWeb logó
Sewing Tools